Notícies

SHOW COOKING “Cuina d’estiu amb Producte d’Arenys”

SHOW COOKING “Cuina d’estiu amb Producte d’Arenys”

El divendres 20 de juliol, amb la col·laboració de la Biblioteca P. Fidel Fita i la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç d’Arenys de Mar, s’ha organitzat un Show cooking “Cuina d’estiu amb Producte d’Arenys” a l’espai de la Biblioplatja. La demostració anirà a càrrec del restaurant Btakora del Port d’Arenys.

Està previst fer una exhibició i demostració de cuina amb productes de proximitat – Producte d’Arenys. Inclourà preparació de la matèria prima i explicació de cada plat.

TAST DE VINS amb HISTÒRIA

TAST DE VINS amb HISTÒRIA

Continuant amb les activitats vinculades al Producte d'Arenys, el 23 de novembre s’ha organitzat un Tast de vins amb història a la Sala d’actes de la Biblioteca P. Fidel Fita d’Arenys de Mar.

 

Un altre cop conjuntament amb la Biblioteca us oferim una activitat amb tres col·laboradors ben especials. Participen: Joan Munich (productor de vi i gerent del Celler Talcomraja), Hug Palou (Historiador i responsable de l’arxiu municipal d’Arenys de Mar) i Marc Egea (Músic i compositor).

 

Enotast 2018

El proper diumenge 13 de maig, en el marc de la Fira de la Maduixa d'Arenys de Munt, se celebra l'esdeveniment Enostast 2018.

A l'esdeveniment es podran tastar vins de la DO Alella acompanyats de productes de temporada i de proximitat. 

L'acte està organitzat pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, amb la col·laboració de l'Era Restaurant i l'Ajuntament d'Arenys de Munt.